AU

Stichting Voor elkaar Met elkaar heeft als doel een kleinschalig wooninitiatief te realiseren in het Westland voor kinderen met een verstandelijke en evt. andere beperking. Wij, de ouders van Stichting VeMe, danken Theatergroep Het Wilde Westen dat zij hun Theaterloods belangeloos ter beschikking stellen om AU te kunnen spelen.

Geweldig dat zoveel mensen zich inzetten om een ‘Thuis’ voor onze kinderen te realiseren. Stichting Voor elkaar Met elkaar bedankt iedereen voor de medewerking aan deze productie, op wat voor manier dan ook. Met zoveel enthousiaste mensen om ons heen gaan we het Met Elkaar Voor Elkaar krijgen!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Met veel enthousiasme wordt hard gewerkt aan deze productie met een bijzonder doel. Een komisch en aandoenlijke voorstelling die u niet mag missen

Stelt u zich vier vrouwen voor die elkaar na een veertiendaags vakantieverblijf op Texel goed hebben leren kennen. Zij wachten op de boot die hen naar het vasteland terug zal brengen. Op de dijk, in het zonnetje, met alleen het geluid van de meeuwen, ontstaat een machtsstrijd die zich eerst in woorden, maar later ook in daden afspeelt.

Spel:

Sjaan:     Paula de Bruin

Stans:     Carla Persoon

Frieda:   Louise Wessels

Geertje: Annemiek Verroen

Regie:    Adje Kloos

Regie- assistente: Netty Wessels

Licht/decor: De Techniek-ploeg van TGHWW

Ontwerp flyer/poster Helene Tabben & Louise Wessels

Reserveren: Peter Luiten: 070-3687146 Annemiek Verroen: 06-48246291

email: reserveren@TGhetwildewesten.nl

www.tghetwildewesten.nl

www.stichtingveme.nl

Voorstellingsdata: 13, 14, 28 en 29 september 2019.
13 september: avondvoorstelling
14 september: matinee en avondvoorstelling
28 september: matinee en avondvoorstelling
29 september: avondvoorstelling
Aanvang avondvoorstellingen 20.15 uur
Aanvang matinee's 14.00 uur
Entree volwassenen: 15,00.
Entree jeugd t/m 15 jaar: 7,50