AU & Draaikonten

Op zaterdag 21 december 2019 vind een reprise plaats van de voorstelling "AU" en de voorstelling "Draaikonten" van Maria Goos gespeeld door Theater XXLarge.

Esther en Frans, al jarenlang een dansechtpaar hebben er alles voor over om de top te bereiken. Deze - inmiddels danssenioren - kunnen niet meer leven met het feit dat zij al jaren lang geen prijs meer hebben gewonnen. Hun laatste grote prijs was in de B-klasse, 25 jaar geleden tijdens de finale ballroom in Badhoevedorp, een succes waar zij nog jaren op teren.

Vanwege hun huidige leeftijd kan het eigenlijk ook nooit meer wat worden. De prestaties zijn van dien aard dat ze geen hoge ogen meer kunnen gooien bij de gevreesde maar altijd rechtvaardige jury van het KNDFAP. Het zou voor beiden verstandig zijn om uit te kijken naar een andere hobby, maar dat is voor het danspaar geen optie.

Frans en Esther doen een ultieme poging om hun doel te bereiken: het winnen van de fel begeerde beker in het "Latin-gebeuren", ten koste van alles, en daarom gaan zij nog eenmaal op zoek naar...het “Badhoevedorpgevoel”.

Spel :Esther Adje Kloos

Frans John Rijsdijk

Arno /muzikant Max Többen

Regie Liesbeth Verzijden

Reserveren: Peter Luiten: 070-3687146, email: reserveren@TGhetwildewesten.nl 

Entree voor beide voorstellingen: € 15,00 volwassenen € 7,50 Jeugd t/m 15 jaar

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Met veel enthousiasme wordt hard gewerkt aan deze productie met een bijzonder doel. Een komisch en aandoenlijke voorstelling die u niet mag missen

Stelt u zich vier vrouwen voor die elkaar na een veertiendaags vakantieverblijf op Texel goed hebben leren kennen. Zij wachten op de boot die hen naar het vasteland terug zal brengen. Op de dijk, in het zonnetje, met alleen het geluid van de meeuwen, ontstaat een machtsstrijd die zich eerst in woorden, maar later ook in daden afspeelt. Geweldig dat zoveel mensen zich inzetten om een ‘Thuis’ voor onze kinderen te realiseren.

Spel: Annemiek Verroen, Louise Wessels, Carla Persoon, Paula de Bruin

Regie: Adje Kloos

Reserveren: Peter Luiten: 070-3687146, email: reserveren@TGhetwildewesten.nl 

Entree voor beide voorstellingen: € 15,00 volwassenen € 7,50 Jeugd t/m 15 jaar