Kindervoorstelling  “De Bellenbende” 

door Theatergroep Het Wilde Westen

Corona regeert nog steeds. Omdat het er voorlopig niet naar uit ziet dat alles weer heel snel “normaal” wordt, zitten we wederom even in de pauzestand. Dat betekent dat de voorstellingen van “De Bellenbende” die in februari van dit jaar gepland stonden, vanwege de nieuwe maatregelen (weer) niet door kunnen gaan.

Niet voor het eerst dit theaterseizoen dat alles stil ligt Daarom lijkt het ons beter om te kiezen voor tijd, ruimte en perspectief. We pakken zodra het kan alle repetities weer op, maar we gaan onze blik daarmee richten op seizoen 21/22.

Dat betekent dat de voorstellingen van “De Bellenbende” die in februari van dit jaar  gepland stonden, vanwege de nieuwe maatregelen (weer) niet door kunnen gaan. Wel gaan we onze uiterste best doen om het kinderstuk ‘de Bellenbende’ alsnog in juni 2021 op een veilige manier te kunnen spelen.

en gaan nu voor de zekerheid naar juni a.s. De voorstellingen zijn gepland op:

  • Woensdag 2 juni 15.00 uur
  • Vrijdag 4 juni 19.00 uur
  • Zaterdag 5 juni twee voorstellingen: 12.00 en 16.00 uur
  • Zondag 6 juni twee voorstellingen: 12.00 en 16.00 uur

Entree 7,50 (Volwassenen en kinderen)

Voor de bezoekers die al een reservering hebben gedaan, bieden wij graag de mogelijkheid om de gedane reservering om te zetten naar één van de nieuwe data.

Mensen die gereserveerd hebben voor één van de eerder geplande voorstellingen bieden we twee mogelijkheden:

  1. U kunt als eerste alvast reserveren voor één van de genoemde data. Bij voorkeur zo snel mogelijk om teleurstellingen te voorkomen.
  2. Terugbetaling van de reeds betaalde kaarten. Stuur hiervoor even een mailtje met vermelding van datum, aantal betaalde kaartjes en bankrekeningnummer, dan maken wij dat bedrag over.

Geef bij het reserveren duidelijk aan welk tijdstip van toepassing is.

Locatie: TheaterLoods Westland, Hoogwerf 8C, Naaldwijk. (Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg)