Gewijzigde data en tijden

Kindervoorstelling  “De Bellenbende” 

                             

door Theatergroep Het Wilde Westen

Kom in de voorjaarsvakantie (februari 2021) met je kleinkinderen, je kinderen, vriendjes en vriendinnetjes, de hele klas… en geniet van de speciale kindervoorstelling

Koning Blasiwir van Soppalonie is gek op sop met bellen. Ook de Soppers, zijn onderdanen, houden alles schoon en proper met zeep en sop. Door al dat geboen en geschrob raakt het sop op en de koning neemt voor eigen gebruik, al het sop in beslag. In het buurland Prutterije, geregeerd door de sterkste vrouw ter wereld, hebben ze nog nooit gehoord van orde en schoon, laat staan van sop! Geen wonder dat de sopbellen die vanuit Soppalonie de grens over drijven gezien worden als een geheim wapen. De Prutters gaan op onderzoek uit en ontdekken het sop. En van die sopontdekking blijven de gevolgen natuurlijk niet uit!!! Een spannende en leuke voorstelling die je niet mag missen.

Spel: Randy Breukel, Paula de Bruin, Tin Blankert, John Rijsdijk, Edwin Koene, Hanneke van den Bos, Peter van Oosten.

Regie: Judith Blankert Thijssen

Decor: Helene Tabben, Randy Breukel

Assistent: Chantal van Adrichem

Auteur: Aris Bremer

Speeldata: 21, 22, 23 en 24 februari 2021  De voorstellingen zijn dagelijks om 12:30 en 16:30 uur.

Geef bij het reserveren duidelijk aan welk tijdstip van toepassing is.

Aanvang 12:30 en 16.30 uur. Entree 7,50 Voor: Iedereen vanaf 4 jaar
Reserveren: reserveren@tghetwildewesten.nl

Reserveer voor maximaal 2 volwassen personen naast elkaar of voor meerdere personen uit één huishouden. Conform de huidige Corona maatregelen mogen kinderen t/m 12 jaar in groepjes bij elkaar zijn en zullen zoveel mogelijk vooraan bij de speelvloer geplaatst worden. De mogelijkheid om bij één van de ouders op schoot te zitten is eveneens aanwezig.

Vanaf 1 december geldt een mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes. Iedereen vanaf 13 jaar moet dan een mondkapje dragen. De mondkapjesplicht staat in de nieuwe tijdelijke coronawet. De verplichting geldt in winkels, benzinestations, parkeergarages, musea, theater, concertzalen en voor contactberoepen en rij-instructeurs. Een mondkapje is niet verplicht als mensen een vaste zitplaats hebben. Concreet betekent dit dat je mondkapje af mag als je in een zaal of aan een tafel zit.

Geef bij uw reservering aan om hoeveel volwassenen en het aantal kinderen aan en of het één of meerdere huishoudens (of zgn. "bubbels") gaat.

U krijgt van ons een bevestigingsmail met een betaalverzoek. Na betaling staat u op onze bezoekerslijst. Per voorstelling zijn er slechts 30 plaatsen, dus reserveer tijdig. Locatie: TheaterLoods Westland, Hoogwerf 8C, Naaldwijk. (Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg)