Het is heel sneu, maar de voorstellingen van De Bellenbende (als toneelstuk) gaan, na drie keer eerder uitstel, definitief niet door. Met de huidige maatregelen zou het al heel lastig worden om de komende weken te repeteren. En als de theaters al weer open zouden mogen over een paar weken, dan kunnen wij onze tribune misschien half vol zetten met 70-plussers (opa’s en oma’s) en kinderen van vier tot twaalf. Voorwaar geen ideale combinatie in deze tijd. Maar, even treuren en dan verder: De Bellenbende gaat wél door als luistertoneel

We brengen het toneelstuk uit als een soort hoorspel. Zo beeldend en vrolijk gebracht dat je het voor je ziet. Daar wordt de komende tijd met dezelfde cast aan gewerkt en nog voor Kerst zullen we dit eerste luistertoneel voor kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s én tantes uit te brengen. De e-mailing hierover gaat binnenkort de deur uit. Ik zou zeggen: luisteren!

Reserveer uw toegangscode voor het luistertoneel van De Bellenbende door een mail te sturen naar: reserveren@tghetwildewesten.nl. Wij bevestigen uw reservering en mailen u ons bankrekeningnummer. U maakt eenmalig € 10,- over. Vlak voor de Kerstdagen krijgt u via de mail dan een toegangscode van ons gemaild. Hiermee kunt u op de door u gewenste tijden en met net zo veel (klein)kinderen als u wilt, luisteren naar dit spetterende verhaal. Op deze manier maken wij van de nood een deugd. Niemand hoeft een QR code te laten zien of een mondkapje te dragen om deze voorstelling te beluisteren.