Exodus vertelt de wonderlijke verhalen over de Uittocht uit Egypte.

Na het succes van Genesis van 5 jaar geleden komt theatergroep het Wilde Westen opnieuw met een bewerking van een bijbelboek. Over macht en onderdrukking, wonderen en plagen, geluk en drama. Van Mozes in het biezen mandje en het hof van de Farao tot aan de tocht van veertig jaar door de woestijn. In het theater is alles mogelijk!

Het zijn prachtige verhalen, wonderlijk en toch ook weer heel actueel. Gespeeld door een hele grote cast van 27 spelers, ondersteund door live muziek van Lidy Blijdorp en Qahtan, door filmbeelden van Hans Dekker van V-Jake, door dans van Dance Innovation. En door indrukwekkende techniek uit eigen huis. Plus de nodige mensen voor en achter het toneel. Iedereen van theatergroep Het Wilde westen is erbij betrokken en gemotiveerd om er álles uit te halen. De fantastische bewerking van dit tweede Bijbelboek is van Maya Katerberg. En de regie is in handen van Kees Stolze.

Het wordt weer een wat langere voorstelling met twee pauzes. Maar geen nood, voordat je het weet staan we op de berg Nebo en zien we het land van melk en honing in de verte liggen. Wat een avontuur! Ga mee op deze boeiende reis in de TheaterLoods op:

Vrij 11, Zo 13 (matinee), Do 17, Vrij 18, Za 19 en Zo 20 (matinee) november.

Let op: aanvang om 19.00 uur (matinee 14.30 uur).
Entree: € 40,- inclusief koffie/thee plus drankjes en snacks in de pauzes.
Reserveren: mail naar reserveren@tghetwildewesten.nlOf bel Peter Luiten – (070) 3687146 of Willem van Delft 06 511 165 51.
(bij telefonisch reserveren svp ook altijd uw e-mail adres opgeven voor de bevestiging).

Locatie: TheaterLoods (Westland), Hoogwerf 8c, Naaldwijk.
(Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg).