Kom en ga swingend mee op pad naar DE TOOF!

Ga je ook mee naar De Toof? Swingend mee op pad? In de kerstvakantie, op 4 en 5 januari, wordt het kinderstuk De Toof! (8+) gespeeld in De Theaterloods in Naaldwijk. De Toof! is een kinderstuk, geschreven door Jowin Heemskerk, naar het bekende verhaal van The Wizard of Oz. Mandy van Winden en Helene Tabben bewerken, regisseren en ensceneren dit kinderstuk speciaal voor de jonge spelers van Theatergroep het Wilde Westen. Familie, vrienden, buren en oud-leerlingen van de vaste spelers- en makers-groep van de vereniging, in de leeftijd van 9 t/m 21 jaar, spelen hun eigen voorstelling over de Toof uit Oz en de boze stiefmoeder uit het Wilde Westen.

In De Toof! zien we uiteraard Dorothy, de Vogelverschrikker, de Robot en de Leeuw, maar ontmoeten we ook andere sprookjesfiguren. Zo heeft de boze stiefmoeder ook nog een gemene zus en drie prinsessen-dochters; Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester. En elke prinses heeft natuurlijk een prins nodig die haar wakker kan kussen als Klaas Vaak ervoor gezorgd heeft dat iedereen in slaap valt. En wat doen Hans en Grietje in het knibbel knabbelhuisje van de Toof? Kom jij ook kijken in de kerstvakantie of het Dorothy lukt om weer thuis te komen via het gele pad?

Wanneer: Woensdag 4 januari 2023 om 13.30 uur en 16.00 uur. Donderdag 5 januari 2023 om 13.30 uur en 16.00 uur.
Waar:    Theaterloods (Westland), Hoogwerf 8c, Naaldwijk.
(Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg).

Wat:   Jeugdtheater, gespeeld door kinderen en jongeren voor iedereen die heksen en tovenaars niet te spannend vindt en weet dat prinsen prinsessen kussen. Adviesleeftijd 8+

Entree:  € 7,50
Reserveren: mail naar reserveren@tghetwildewesten.nl of bel Peter Luiten: 070 – 3687146
(bij telefonisch reserveren s.v.p. ook uw e-mailadres opgeven voor bevestiging).

Spelers:  
Daisy Arkesteijn, Anja van Lier, Vic Luiten, Ziva Luiten, Mandy Nederpelt, Larissa Roberti, Rachel Valentin, Gina van der Vet, Ilse Vis, Isabel Vreugdenhil.

Makers & Backstage: Diane van Lier, Paula Luiten, Helene Tabben, Angelique Vis, Mariëlle Vreugdenhil, John Wessels en Mandy van Winden.