Beste theaterliefhebbers,

Dat het sociale leven in Nederland sinds kort nagenoeg tot stilstand is gekomen kan niemand ontgaan zijn. Daar hebben wij als Theatergroep Het Wilde Westen natuurlijk ook mee te maken. Dat betekent dat wij met ingang van deze week al onze activiteiten stopgezet hebben. Er wordt niet meer gerepeteerd en onze Theaterloods wordt niet meer gebruikt.

Deze regeling geldt voorlopig tot 6 april a.s. Dat betekent ook dat het geplande TheaterCafé op woensdag 1 april niet doorgaat. Hoe leuk en plezierig het ook geworden was, er zijn nu belangrijkere zaken waar wij met z’n allen mee moeten zien om te gaan.

Hoe gaan we hiermee om?
Eigenlijk is er maar één oplossing: voorlopig alle activiteiten binnen onze club en in de Theaterloods stop zetten. Dat is gewoon een morele verplichting naar onszelf, naar alle betrokkenen en naar onze bezoekers. Wij willen niet in een verwijtbare of ‘hadden we toch maar’ – situatie terecht komen. Sterker nog, als Corona is overgewaaid willen we  met z’n allen onze hobby weer op kunnen pakken!

Wat betekent dat voor de theatergroep?

  • Voorlopig zijn alle activiteiten in de Theaterloods tot 6 april gecanceld.
  • Al onze uitgenodigde vrienden voor het TheaterCafé krijgen een passend bericht dat ook deze bijeenkomst niet doorgaat.
  • Omdat we er niet van uit gaan dat de situatie als bij toverslag na 6 april is opgelost, gaan ook de twee geplande voorstellingen in het kader van ’75 jaar vrijheid’ in de eerste twee weekenden van mei niet door. Dat voorkomt ook het dilemma bij gewenste bezoekers of het wel verstandig is om te komen.
  • De artistieke commissie zal in goed overleg met alle betrokkenen en met het bestuur kijken of de huidige programmering kan worden verplaatst naar een passend moment.
  • Medewerkers (extern) en mensen die al gereserveerd hebben krijgen hierover uiteraard bericht.
  • Begin april geven we aan de hand van de actuele situatie op dat moment aan of, hoe en wanneer we verder gaan.

Heel vervelend natuurlijk, maar laten we ons gezonde verstand gebruiken en een beetje op elkaar letten.

Wij houden u via deze website en op social media op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en nieuwe data van onze komende producties.

Met theatrale groet,

Bestuur van theatergroep Het Wilde Westen