Graaf van Monte Cristo

Theatergroep Het Wilde Westen brengt het wereldberoemde verhaal van op toneel, naar een boek van Alexandre Dumas met meer dan duizend pagina’s. Geschreven als een heuse soap: leugens, verdachtmakingen, hebzucht, jaloezie, bedrog, overspel. En wraak. Vermakelijk, onderhoudend en razendsnel.

Wraak is een mythisch thema. Bijna iedereen kent wel het verlangen om aangedaan onrecht of miskenning recht te zetten. Dat zien we ook bij de onbekommerde zeeman Edmond Dantès. Hij wordt bevorderd tot kapitein, gaat trouwen met Mercedes. Maar door pure jaloezie wordt hij van verraad beschuldigd en gaat hij de bak in. Daar ontmoet hij pater Faria, een geschenk uit de hemel. Faria leert hem niet alleen alles wat hij moet weten om zich in de buitenwereld staande te houden, hij vertelt hem ook de exacte plek van een schat, verborgen op het eiland Monte Cristo. Na zijn spectaculaire ontsnapping haalt hij die schat op, transformeert in de Graaf van Monte Cristo, en het spel van geraffineerde wraak kan beginnen. Maar Monte Cristo betaalt een hoge prijs voor zijn wraak!

Het is allemaal theater

Wij nemen u mee naar Marseille, naar de gevangenis op Chateau d’If, naar de schat op het eiland Monte Cristo, het verleden in Egypte en Nubië en de statige huizen in Parijs. Het prachtige verhaal is voor toneel bewerkt door Sophie Kassies (dezelfde schrijfster als van ‘Genesis’). De regie is in handen van Kees Stolze. Voeg daarbij de muzieksferen van Martijn van Ditshuizen en de passie en creativiteit van een cast van 25 acteurs en actrices, van technici, kledingmakers, decorbouwers, filmers en alle andere mensen achter de schermen. En je krijgt een boeiende voorstelling die je niet mag missen.

Data voorstellingen: do 23/5, za 25/5, zo 26/5, vrij 31/5, za 1/6, zo 2/6 .

Aanvang voorstellingen 19.30 uur (Matinees op zondagmiddag 14.00 uur)

Entree prijs: 20,00  inclusief koffie/thee en traktatie bij ontvangst en pauzedrankje. Gratis parkeren en garderobe. (Jongeren t/m 18 jaar 10,00)

Kaartverkoop:
Peter Luiten - (070) 3687146, Corrie Stolk - (0174) 629718 en Willem van Delft - 06 511 165 51.
E: reserveren@tghetwildewesten.nl

Locatie: Theaterloods Westland, Hoogwerf 8c Naaldwijk.

Attentie voor wijziging route naar Theaterloods:

De afslag van de Veilingroute naar de Lange Broekweg is vanaf maandagochtend 6.00 uur tot en met 3 juni 5.00 uur in beide richtingen afgesloten wegens werkzaamheden. In die weken wordt het kruispunt met de Westlandroute gereed gemaakt.

http://www.wos.nl/Afslag+Lange+Broekweg+vanaf+maandag+dicht/nieuws/item?1132295