2021 Theaterfestival ‘WE ARE FAMILY’

Theaterfestival ‘WE ARE FAMILY’ van Het Wilde Westen. 

Met drie verschillende verhalen verkent theatergroep Het Wilde Westen de soms schurende, onhandige, liefdevolle of broze verbanden binnen ‘het gezin’. Drie toneelstukken in drie weken – af en toe wat ongemakkelijk maar vaak heel komisch en altijd herkenbaar. Een klassieker, een film en een boek, dat zijn de uitgangspunten van de drie toneelstukken:
‘De Thuiskomst’ Een klassieker van Pinter, een absurd verhaal waarbij je op het puntje van je stoel zit. Waar gaat dit naartoe?
Gespeeld op 27,28,30 en 31 oktober 2021
‘Broos’ is oorspronkelijk een met gouden kalveren bekroonde Nederlandse speelfilm over 5 zussen die een film op gaan nemen om hun ouders te feliciteren met hun zoveel jarig huwelijk. Hilarisch, die onderlinge verhoudingen, en dan vooral praten over het verleden. Gespeeld op 4,5,6 en 7 november 2021
‘Het Diner’ van Herman Koch over twee echtparen die uit eten gaan en over van alles praten behalve waar ze het eigenlijk over moeten hebben: wat hebben hun twee vijftienjarige zoons uitgehaald? Erg ongemakkelijk als je op het punt staat om minister-president van Nederland te worden.
Gespeeld op 11,12 en 13 november 2021
Marathonvoorstelling met alle voorstellingen op één dag: Gespeeld op zondag 14 NOVEMBER