KINDERVOORSTELLING SMIKSMORREL (ZEER) SPECIAAL

Koekenbakker Karkapa is van de aardbodem verdwenen. Voor het plaatsje Smik aan de rivier de Smorrel is dit een ramp. Niet alleen omdat ze zijn overheerlijke bak kunsten zullen missen, maar vooral omdat de volgende dag de jaarlijkse landelijke wedstrijden om de Smikkelbeker worden gehouden.

Nu zal zijn zoon Karkason, die eigenlijk niets van bakken wil weten, de eer hoog moeten houden. Veel kans heeft hij niet, want een Moemoebakker uit het verre Moemenië moet heel goed zijn.Tegen het verbod van zijn vader in gebruikt Karkason dan iets van het gevaarlijke Sluipkruid in een recept. Als hij zijn “Smiksmorrel” proeft is hij het eerste slachtoffer van dit wonderlijke kruid. Als dat maar goed komt....

Een toneelstuk van Aris Bremer met: Auke Visser, Annemieke Verroen, Rowena van Staalduinen, Nick Lelieveld, Trudy Maree, Carla Persoon, Mees Blankert en Jacqueline de Boer.

Toneelbeeld: Helene Tabben.

Techniek: John Wessels en Oigen Blankert

Regie: Judith Blankert. Regie assistent: Chantal van Adrichem

Data voorstellingen: 27, 28 en 29 december 2019. Aanvang 14:00 uur.
Entree € 5,00. Voor iedereen vanaf 4 jaar!

Reserveren: mail naar reserveren@tghetwildewesten.nl. Telefonisch:  Peter Luiten - (070) 3687146 of Willem van Delft - 06 511 165 51.

Locatie:
TheaterLoods Westland, Hoogwerf 8C, Naaldwijk.
(Met de auto alleen bereikbaar via de Galgeweg. Met de fiets
of lopend vanuit Naaldwijk bereikbaar via de Zuidweg).