AU!

13,14,28 en 29 september 2019


Stichting Voor elkaar Met elkaar heeft als doel een kleinschalig wooninitiatief te realiseren in het Westland voor kinderen met een verstandelijke en evt. andere beperking. Wij, de ouders van Stichting VeMe, danken Theatergroep Het Wilde Westen dat zij hun Theaterloods belangeloos ter beschikking stellen om AU te kunnen spelen.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Met veel enthousiasme wordt hard gewerkt aan deze productie met een bijzonder doel. Een komisch en aandoenlijke voorstelling die u niet mag missen

Stelt u zich vier vrouwen voor die elkaar na een veertiendaags vakantieverblijf op Texel goed hebben leren kennen. Zij wachten op de boot die hen naar het vasteland terug zal brengen. Op de dijk, in het zonnetje, met alleen het geluid van de meeuwen, ontstaat een machtsstrijd die zich eerst in woorden, maar later ook in daden afspeelt.

Geweldig dat zoveel mensen zich inzetten om een ‘Thuis’ voor onze kinderen te realiseren.

Stichting Voor elkaar Met elkaar bedankt iedereen voor de medewerking aan deze productie, op wat voor manier dan ook. Met zoveel enthousiaste mensen om ons heen gaan we het Met elkaar Voor elkaar krijgen!

Gespeeld op 13,14,28 en 29 september 2019

Bezoekadres:
Hoogwerf 8c, 2671 MJ Naaldwijk
(sportpark De Hoge Bomen, schuin tegenover de Gemeentewerf)

Bij De Theaterloods is volop (gratis) parkeergelegenheid.

Correspondentieadres:
Secretariaat Theatergroep Het Wilde Westen
Piet Moeskopsstraat 17, 2553 RV, Den Haag

info@tghetwildewesten.nl

theatergroep-het-wilde-westen-Logo-h150px