EXODUS

2, 3 en 5 februari 2023 en 11, 13, 17, 18, 19 en 20 november 2022.


Exodus vertelt de wonderlijke verhalen over de Uittocht uit Egypte.

Na het succes van Genesis van 5 jaar geleden komt theatergroep het Wilde Westen opnieuw met een bewerking van een Bijbelboek. Over macht en onderdrukking, wonderen en plagen, geluk en drama. Van Mozes in het biezen mandje en het hof van de Farao tot aan de tocht van veertig jaar door de woestijn. In het theater is alles mogelijk!

Het zijn prachtige verhalen, wonderlijk en toch ook weer heel actueel. Gespeeld door een hele grote cast van 27 spelers, ondersteund door live muziek van Lidy Blijdorp en Qahtan, door filmbeelden van Hans Dekker van V-Jake, door dans van Dance Innovation. En door indrukwekkende techniek uit eigen huis. Plus de nodige mensen voor en achter het toneel. Iedereen van theatergroep Het Wilde westen is erbij betrokken en gemotiveerd om er álles uit te halen. De fantastische bewerking van dit tweede Bijbelboek is van Maya Katerberg. En de regie is in handen van Kees Stolze.

Het wordt weer een wat langere voorstelling met twee pauzes. Maar geen nood, voordat je het weet staan we op de berg Nebo en zien we het land van melk en honing in de verte liggen. Wat een avontuur! Gespeeld in de TheaterLoods op 11, 13, 17, 18, 19 en 20 november 2022. Wegens succes heeft theatergroep Het Wilde Westen nog drie extra
voorstellingen van Exodus gespeeld op op 2, 3 en 5 februari 2023

 

Bezoekadres:
Hoogwerf 8c, 2671 MJ Naaldwijk
(sportpark De Hoge Bomen, schuin tegenover de Gemeentewerf)

Bij De Theaterloods is volop (gratis) parkeergelegenheid.

Correspondentieadres:
Secretariaat Theatergroep Het Wilde Westen
Piet Moeskopsstraat 17, 2553 RV, Den Haag

info@tghetwildewesten.nl

theatergroep-het-wilde-westen-Logo-h150px